M-Tech aTab7S – Tablet evolúció

hír megjelenése: 2012. október 5.

A nagy sikerre való tekintettel az M-Tech egy újabb alacsony árcédulájú táblagéppel bővítette termékkínálatát. Az M-Tech aTab7S a korábban tesztben is bemutatott aTab7 jelzésű modell újragondolása, ezáltal a két készülék több paraméterében is megegyezik.

A tábla PC meghajtásáért a Rockchip gyártósorairól lekerülő Cortex-A8-as processzora felel, amelynek ereje bőven elegendő full-HD felbontású filmek lejátszásához is.

M-Tech aTab7S - Tablet evolúció

M-Tech aTab7S – Tablet evolúció

A tabletet a HDMI csatlakozón keresztül egyszerűen csatlakoztathatjuk digitális televíziókhoz vagy monitorokhoz, így kedvenc filmjeinket nagy képernyőn is élvezhetjük. A készülék szinte az összes napjainkban használt kiterjesztést ismeri, megbirkózik AVI, WMW, MP4, MKV, RM, RMVB, FLV és MOV formátumokkal is. Idegen nyelvű mozisikerekről sem kell lemondanunk, hiszen a táblagép kezeli az összes ismert felirat (SMI, ASS, SSA, SRT, SUB, IDX) formátumot is.

Amennyiben játékra szeretnénk használni a tablet PC-t, arra is van lehetőségünk. A GC800 Vivante grafikus mag ereje és az Android 4.0 operációs rendszer több ezer alkalmazása biztosítja a szórakozást. A játékok és szoftverek telepítéséhez 8GB tárhely áll rendelkezésünkre, amit micro SD kártyával tovább növelhetünk.

Az M-Tech aTab7S 512MB memóriával rendelkezik, amely a legtöbb alkalmazás futtatásához bőven elegendő.

A grafikus megjelenítésért egy 7 hüvelykes, 16:9 képarányú LCD panel felel, amely 5-pontos kapacitív érintésvezérlést tesz lehetővé. A beépített G-szenzor (giroszkóp) különösen könyvek olvasásakor jöhet jól, a tablet PC a TXT, PBD, PDF, EPUB, FB2, DOC, DOCX formátumokat egyaránt kezeli.

Említésre méltó még az USB 2.0 kimenet, amelyhez 3G modemet vagy külső Bluetooth modult is egyszerűen csatlakoztathatunk.

Az M-Tech aTab7S tábla PC-t a gyártó egy 3000mAh-s akkumulátorral szerelte fel, amely 3 óra folyamatos internetezésre, 5 óra állandó videónézésre vagy 10 óra zenehallgatásra elegendő.

Az M-Tech aTab7S webáruházunkban is elérhető!

, ,


Szólj hozzá!

A webáruházban leadott rendeléseket nem teljesítjük, mivel a domain név eladó státuszban van!