TP-LINK TL-WR740N 150M wireless router Fix antennás

TP-LINK TL-WR740N 150M wireless router Fix antennás

fogyasztói ár: 4.340 Ft

Olcsó TP-LINK wifi router. Főbb jellemzők: 150MBps wireless N sebesség, 802.11g/b/n kompatibilis, WPA, WPA2, QSS-azzonali titkosítás, QoS funkció. Rendeld meg most!

Készleten

Cikkszám: 5854. Kategória: . Címke: .

Részletes jellemzők:

 • Kivételes, akár 150Mbps vezeték nélküli hálózati sebesség
 • QSS gomb az azonnali hálózati titkosításhoz
 • SPI tűzfal és felhasználói szintek a biztonságosabb hálózatért
 • A QoS lehetővé teszi egyszerre több alkalmazás akadásmentes streamelését TV-n, vagy PC-n
 • Praktikus kivitel a rugalmas működtetéshez

A TPLINK TL-WR740N vezeték nélküli router egyesíti a vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódást egy routerben. A vezeték nélküli Wireless Lite router 802.11b és 802.11g kompatibilis. A 802.11n technológián alapuló architektúra 802.11n teljesítményét hozza (150Mbps), méghozzá nagyon baráti áron. Ez a sebesség elegendő akár egy videostreamhez is, internetes telefonáláshoz (VoIP), vagy az online játékhoz is akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Egyszerű használat

A routerhez járó CD-n egy Könnyű Beállítási Asszisztens alkalmazás található, amely segít lépésről lépésre beállítani az Internet kapcsolatot, vezeték nélküli hálózatot és a biztonsági konfigurációt. Itt azokra a felhasználókra gondoltunk, akik nem értenek a szabványokhoz, de szeretnének könnyedén egy biztonságos otthoni hálózatot telepíteni.

Gyors biztonsági telepítés

A QSS funkció egy hasznos funkció, hogy a felhasználók azonnal beállítsák saját biztonsági szintjüket. A QSS gomb megnyomásával a vezeték nélküli router a hálózati kártya PIN kódjának megadásával automatikusan WPA2 titkosított kapcsolatot létesít, azonnal megvédve a hálózatot az illetéktelen behatolástól, vagy annak használatától.

Együttműködés a 11n eszközökkel

Az IEEE 802.11n eszközök használatakor a router erős és megbízható kapcsolatot biztosít olyan távolságban és olyan környezetben is, ahol sok zavaró tárgy árnyékolja le a jel továbbítását. Ilyen helyzetben a normál 11g eszközök már gyenge jelet produkálnának. A Wireless Lite router lefelé kompatibilis a 802.11b/g eszközökkel. A TP-LINK TL-WR740N olyan továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint az SPI tűzfal védelem, ami a nemkívánt támadásokat állítja meg, a hozzáférési szint vezérlés, amely segít a hálózat kezelésében és az IP QoS, amellyel szétoszthatjuk a sávszélességet a felhasználók között.

Miért jobb az Align technológia?

Az Align technológiát az Atheros Communications jelentette be, akik félvezető rendszereket, vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs hardvereket gyártanak. Az IEEE 802.11n egyszeres-stream specifikációin alapuló szabvány az egyszeres-stream tulajdonsága miatt egy új szintű Wi-Fi eszközt tesz lehetővé, melyek teljesítménye meghaladja a 802.11g technológiát a gyártási költségek tekintetében is: ezek az összehangolt megoldások teszik versenyképessé. A 802.11n eszközök optimális megoldást jelentenek egy hálózat fejlesztésére az árérzékeny fogyasztóknak. A vevők, akik 802.11g-ről váltottak az Align egyszeres-stream technológiára, érezhető teljesítmény növekedést tapasztaltak otthoni hálózatukban.

 • 150Mbps vezeték nélküli hálózati sebesség
 • A CCA technológia megbízható teljesítményt biztosít környezeti zajoknál is
 • Vezeték nélküli biztonsági titkosítás könnyedén a QSS gomb megnyomásával
 • Az olyan érzékeny szolgáltatások, mint a hang és videó átvitelhez külön sávszelesség prioritást adhatunk meg
 • SPI tűzfal és hozzáférési szintek vezérlése
 • WPA/WPA2 titkosítás
 • Teljesen kompatibilis a 802.11b/g/n eszközökkel
Tömeg: 0.55 kg Kivitel: Wireless Topológia: 150Mbps

További információk

Súly 0.5500000 kg
Gyártó

TP-LINK

Vélemények

 1. laci

  :

  én nem tudom, de ha a CD-vel próbálom telepíteni akkor az utolsónál megszakad

 2. Rafaelné Tóth Ágnes

  :

  Szia! Én is most vettem egyet, s nálunk is van! Mit lehet vele csinálni, hogyan lehet beállitani?

 3. Bandi

  :

  Sziasztok!
  Ha esetleg valamit megtudtok, légyszi áruljátok el nekem is.
  Érdekes, hogy az árú-keresőben mindenkinek tök egyszerű volt a telepítés.

 4. Németh Balázs

  :

  Detto nekem is ez a bajom. Minden okés, aztán mikor fejezné be, akkor kiírja hogy valami baj van. Aztán routerhez tudok csatlakozni wifin, viszont azt írja ki hogy nincs internetkapcsolat.

 5. Ifj Genya István

  :

  Én nem tudom, de szerintem a mellé kapott gyorstelepítési leírást és a CD utasításait követve én probléma nélkül beüzemeltem. Van megfelelő wifi kapcsolat, melyet egy gép elfogadására is sikerült korlátozni, tehát szerintem a titkosítása is megfelelő hétköznapi használatra. Az az alapgépet kábellel kötöttem és a wifi csak a laptophoz van jelszavas védelemmel. Akinek gonja akad a telepítéssel az alábbi linken segítséget találhat. Olvasd el figyelmessen. http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299

 6. Érdeklődő János

  :

  Szerintem még cd telepítő se kell hozzá.

  Ha jól össze van dugva, akkor böngészőbe megadod az alján található ip címet, vagy ennél a terméknél egy url cím van .net végződéssel. Bekéri a jelszót, és a felhasználó nevet, az is a router aljára van írva. Követed a gyorsbeállítást, ott minden lényeges dolgot bekér. max 10 perc a nélkül, hogy bármi programmal szemetelnéd a gépedet.

  (Minimális angoltudás kell hozzá. Nekem sincs több)

  Más kérdés: Nektek nem dobálja el folyamatosan a net kapcsolatot? Ha a net modeméről megy a gép simán repeszt, de amint átteszem a routerre, akadozik még a böngészés is, mintha sok lenne a latency. Aztán eldobálja a netet. Nem jönnek be a weboldalak, csak ha 2-3 szor újra ráfrissítek stb. Bármilyen letöltésnél képes megállni. Sima webről letöltésnél 1 szálon is, azon már meg sem lepődök, hogy a PtP -t nem bírja.

 7. Norbi

  :

  egyáltalán nem kell hozzá CD, bedugod felkonfigolod és megy is

 8. Robi

  :

  Nem tudom mi lehet a baj megpróbáltam CD-vel telepíteni De a 9.-nél megnyomtam a ‘next’ gombot tovább is ment elkezdte amit kell, az 1.-őt kipipálta a 2. nem fogadja el. Ez miért van? megcsináltam mindent amit mondott!

 9. Kovács Gábor

  :

  Nekem az volna a kérdésem hogy lehetne-e kűlső antennát csatlakoztatni hozzá?

 10. webshop

  :

  Kovács Gábor: a WR740N típuson nem cserélhető az antenna. A WR741ND viszont cserélhető antennás.

 11. tp

  :

  a kérdésem a következö: tp-link wr740n. az egyik notebookomon sikerült telepiteni és müködik de viszont a másik nootebook-nál azt irja ki hogy csak lokálisan.ez mit jelent?hogyan tovább?

 12. zoli

  :

  Nekem is csak 1 notebokot enged csatlakoztatni többet nem azt irja ki ip cim ütközés .mit tegyek hogy a másik is csatlakozzon ?

 13. attila

  :

  TP-LINK van 1 db antennája van, vezetékkel rá van kötve egy asztali számítógép, a wifi antennájával leptopot használok, de sokat van úgy hogy nincs internet, 8m van közte a leptopon, mit lehet a baj?
  Vegyek erősebb rutert, hogy jobb legyen, és erősebb a wifi jele?
  Milyet vegyek, aki tud segítsen.

 14. Novák Frida

  :

  Sziasztok!
  Nekünk is van TP-LINK,az lenne a kérdésem,ha letörlöm a gépről és kihúzom a net-nek nem lesz semmi baja?

 15. webshop

  :

  Szia!

  A router kiiktatása után természetesen szükséges a kapcsolat (UTP kábel) létrehozása a gép és a modem között.

 16. Szondi István

  :

  Szia!
  DIGIS telefonvezetékes internethez kapcsolható e közvetlenül a ruter.Aki tudja az segitsen.

 17. webshop

  :

  Szondi István: A routernek csak UTP csatlakozója van, tehát közvetlenül nem csatlakoztatható. Szükséges hozzá egy modem is, amit általában a szolgáltatók adnak.

 18. BALÁZS MANYI

  :

  SZIA!

  TP-LINKTL-WR720N -es rurterem van. lassú lett a netem mert bárki rácsatlakozhat, hogy lehetne ezt kivédeni. Digis vagyok.

 19. webshop

  :

  BALÁZS MANYI: Szia! Wifi beállítás a mellékelt magyar nyelvű üzembe helyezési útmutató szerint. PASSWORD megadása amit csak te tudsz!!!

Mondd el a véleményed